Gustafs Linear System, interiöra ribbor

Datum: 20 Mar 2014

Gustafs erbjuder en nyhet, Gustafs Linear System, som utökar vårt sortiment och ger nya möjligheter vad det gäller beklädnad av väggar och tak.

Ribborna ger ett flexibelt system och erbjuds i hela vår fanerkollektion, Nature och Gemini, samt färgad folie. Det går utmärkt att kombinera ribborna med våra paneler för ett dynamiskt uttryck. Gustafs Linear System finns i en mängd varianter vad det gäller längd, bredd och djup. Ribborna lämpar sig väl på både raka och böjda former.

Gustafs Linear System ger automatiskt en relativt stor öppen area på 24% vilket garanterar en god ljudabsorption över ett brett frekvensband. Den tredimensionella formen agerar dessutom som en ljuddiffusor.

För tuffa miljöer som skolor, restauranger, entréer och korridorer har vi dessutom en extra robust och slagtålig ribba som har en unik sandwichkärna.

Installeringen av ribborna är snabb och enkel. Inga särskilda verktyg krävs. Dessutom finns en fullt demonterbar version som möjliggör åtkomst av bakomvarande konstruktion. Givetvis erbjuder vi installation om så önskas.

Besök oss på Nordbygg, monter C14:20. Välkommen.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår