Gustafs Gpod – unik akustiklösning för kontor

Datum: 6 Mar 2019

Gustafs Gpod är ett mobilt mötesrum som skärmar av och skapar en tyst och privat sfär i öppna kontorslandskap och offentliga miljöer. Vi har utvecklat Gustafs Gpod för att förbättra arbetsmiljön och skapa en harmoni på arbetsplatsen. Det är helt enkelt ett rum där du och dina kollegor kan arbeta i en ostörd och privat miljö.

Den unika designen har fått sin inspiration från dem tysta skogarna som omger oss här i Dalarna. Gustafs världskända akustikpaneler klär interiören som bidrar till den fantastiska ljudabsorberande känslan som rummet skapar.

Akustiklösningar för offentliga miljöer är en naturlig del av våra produkter idag, vilket gör att Gustafs Gpod är ett perfekt komplement till våra befintliga produkter. Samtidigt knyter produkten an till vår historik inom möbeltillverkning som var en viktig del av produktionen under hela 1900-talet.

Mer om produkten Gustafs Acoustic Gpod

Gustafs Acoustic Gpod

En arbetsmiljö för alla sinnen.

I över ett århundrade, sedan 1913, har vi på Gustafs skapat och tillverkat exklusiva träinredningar och möbler som har fått sin inspiration från de stillsamma skogarna i Dalarna. Gustafs Acoustic Gpod är vår nya mobila akustiklösning som gör arbetet i öppna kontorslandskap och offentliga miljöer trivsammare. Tystnaden och möjligheten att prata ostört skapar en harmoni som ökar produktiviteten och förbättrar hälsan, både på arbetet och hemma!

Gustafs Acoustic Gpod

Läs mer

Gustafs Gpod Linear - Föreskrivande texter

Läs mer

Gustafs Gpod Nano - Föreskrivande texter

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...