Gpod Mini – det intelligenta telefonbåset

Datum: 19 Feb 2020

Gpod Mini är en privat arbetsplats som är framtagen för dagens moderna kontor. Det är en arbetsplats där du kan arbeta privat eller ta de viktiga samtalen i en ostörd miljö.

Vårt nya telefonbås är anpassad för dagens digitala arbetssätt. Med Ochno Operated System mäter den närvaro, luftkvalitet och temperatur som alltid optimeras beroende på hur poden används – samtidigt som det alltid kan justeras efter användarens behov.

Gpod Mini är designad och tillverkade med Gustafs akustikpaneler. Tack vare vår unika Nano-perforering kan vi kombinera en vacker trä-yta med fantastisk ljudabsorption för behagliga samtal. Den otroliga ljudblockeringen gör vår Gpod privat och den supertysta ventilationsfläkten skapar en fantastisk akustisk upplevelse.

Gpod Mini presenterades under Stockholm Furniture Fair och är vårt senaste tillskott i Gpod-familjen.

Mer om produkten Gustafs Gpod Mini

Gustafs Gpod Mini

Det privata arbetsrummet.

Gpod Mini erbjuder, precis som vår vanliga Gpod, såväl fantastisk akustik som vacker design. Både en plats för att prata ostört, och en lugn arbetsplats. En ljudisolering i världsklass gör att du inte hör något utifrån, och ingen kan heller höra dig. Perfekt när du måste arbeta koncentrerat, eller ta ett viktigt telefonsamtal. Som gjord för moderna arbetsplatser. Med en tidlös skandinavisk design och Nano-perforerad träinteriör blir Gpod Mini en upplevelse för både ögon och öron. Nu kan du ha den på ditt kontor.

En hållbar podd

Läs mer

Gustafs produktkatalog

Gustafs Gpod Linear - Föreskrivande texter

Läs mer

Gustafs Gpod Nano - Föreskrivande texter

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår