Glasparti som skydd mot smittspridning

Datum: 23 Apr 2020

Välj själv om du vill ha en öppen eller stängd reception eller kassadisk. Det höjbara glaset kan enkelt dras upp vid behov och har dessutom en öppning i underkant vilket gör det enkelt vid betalning eller annan typ av pappersexercis.

Alla våra eldrivna, vertikalgående skjutluckor kan öppnas till valfri höjd vilket gör att skydd mot smittspridning kan bibehållas samtidigt som betalning eller dylikt kan utföras. Vi kan även erbjuda skjutlådor monterade i disk samt intercomsystem med högtalare och mikrofon för (hygien-)säker kommunikation
Svalson AB
Svalson AB är ett norrbottniskt företag som grundades 1981 och har idag ca 40 anställda. Vi tillverkar eldrivna skjutluckor till receptioner, restauranger, sjukhus, polisstationer och till miljöer med höga säkerhetskrav. Vår höj- och sänkbara inglasning har flera användningsområden, som räcke/vindskydd till restauranger, caféer, balkonger och altaner och som smart avskärmning till arbetsplatser.

Våra produkter tillverkas i glas och aluminium eller stål och all tillverkning sker i våra fabriker i Öjebyn och Luleå, ca 130 km söder om polcirkeln. Våra produkter levereras till hela Sverige och övriga Norden samt till Europa, Australien, Japan och Nordamerika.

Skjutlåda P 7032:

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår