Funktion i alla miljöer

Datum: 8 Sep 2020

Bergalyckans förskola i Lagan har på ett fantasifullt och lekfullt sätt inrett sina kapprum. De har valt en snygg färgsättning som harmoniserar med den övriga inredningen och som dessutom gör det lätt för barnen att hitta till sin plats. Genom att använda sig av en neutral vit väggskena kan man enkelt förändra färgsammansättningen genom att flytta kapphyllor och skohyllor.

Funktion i alla miljöer
Sonesson Inredningars inredningssystem BST skapar funktion i alla miljöer. Starta med en väggskena eller en fristående gondol på golvet. Bygg sedan på med det tillbehör som gör att inredningssystemet BST passar just dina behov. Med hyllplan blir vårt inredningssystem en perfekt hylla för kontorets alla pärmar eller bibliotekets alla böcker. Väljer du hatthyllan eller kapphyllan så har du snabbt garderoben klar. Är du ute efter en komplett inredning till förskolans entré med sittplats för varje barn så är sortimentet helt komplett. Självklart är produkterna godkända enligt Sunda Hus, Byggvarubedömningen och Möbelfakta.

Bygg om, bygg till
BST är inredningssystemet som lätt går att bygga om eller bygga till. Alla tillbehör monteras enkelt i systemets skenor och sitter sen säkert på plats med en stoppbricka.

Mjuka hörn och härliga färger
Barn är livliga krabater, speciellt när det är dags att gå ut och leka. Då ska det gå fort. Därför är alla hörn och kanter på gavel- och mellanväggar mjukt rundade vilket dessutom är väldigt snyggt. Ännu snyggare blir det om du använder färgkartan och låter kreativiteten flöda. Kombinera dina favoriter och du kan skapa ett unikt system för verksamheten. Materialet är i pulverlackerat stål förutom våra sittbänkar som är av tåligt högtryckslaminat. Nytt för i år är att våra kapphyllor nu även går att få med dörr. Välj mellan en stabil ståldörr som är utrustad med ett prylfack på insidan av dörren eller en snygg laminatdörr. Gå in på vår hemsida och läs mer om alla möjligheter som du har med vårt inredningssystem BST.

Sonesson Inredningar – kompetens | service | hållbarhet
Med perfektion, kompetens och kvalitet in i minsta detalj levererar vi inredning med långa garantier, trygghet och hållbarhet. Vårt breda sortiment ger stora valmöjligheter och vi klarar att möta de flesta behov av både standard- och projektanpassade förvaringslösningar. För er som projekterar finns en stor del av våra produkter som BIM objekt. Miljö och Hållbarhet är centrala ämnen i vår organisation och vi arbetar kontinuerligt med att minska vårt klimatavtryck och optimera våra processer.

Behöver du vägledning i ditt nästa projekt eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa till. Kontakta oss på tel.nr. 040-38 39 00 eller på info@sonesson.se.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår