Funkis XL - en klassisk tidlös modell

Datum: 15 Apr 2019

Hos Kulturbelysning hittar Ni armaturen Funkis XL med glob opal, en utebelysning som passar i de flesta utemiljöer, såväl äldre klassiska som nybyggda. Funkis XL finns i både väggmodell och hängande från tak för till exempel port eller gång under tak. Armaturen är hantverksmässigt tillverkad i smide och därefter målad i svart.

Glasgloben finns i olika storlekar, 300, 350 och 400 mm i diameter. Det går även att få siffor och text på glaset på Funkis XL. Takmodellen går att tillverka i längder om 10 cm enligt beställares önskemål.
Mer information om Funkis XL här!

Kulturbelysning tillverkar utomhusbelysning avsedd för gamla stadsmiljöer och klassiska byggnader. Belysningsstolpar och fasadbelysning gjorda efter gamla klassiska modeller. I vårt sortiment har även parkbänkar, soffor och pollare. I vår kollektion Stad & Park kan vi tillhandahålla ett stort sortiment av äldre stadsstolpar. Alla hantverksmässigt tillverkade efter gamla modeller i gedigna material som gjutjärn och smide.

Vår kollektion består av merparten av Nordens stadstolpar och fasadarmaturer, godkända där antikvariska krav ställs.

Vi har ett nära samarbete med såväl modelltillverkare, konstruktörer, gjuterier, smidesverkstäder samt plåt- och kopparslagare. Därför har vi även möjlighet att special tillverka nya modeller, då enligt beställares förlagor och i samband med projekt. Vi brinner för att bevara och förvalta våra vackra gamla stadskärnor med estetiskt formgivna armaturer i hållbara material för framtiden.

Varmt Välkomna in på vår hemsida och att kontakta oss för mer information och inspiration.

Mer om produkten Funkislampor

Funkislampor

Funkislampor & Tillbehör.

Funkislampor

Läs mer

Funkis XL

Läs mer

Tillbehör Funkislampor

Läs mer

Prislista

Läs mer

Broschyrbeställning

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår