Fullträff för miljön!

Datum: 9 Mar 2016

Vägen till framgång
Miljövänlig kontorsinredning, hållbar upphandling av kontorsmaterial och ekologiska affärsstrategier är numera är en naturlig del av många företagsprofiler. Till detta hör även källsortering av avfall och återvinningsbart material i kontorsmiljöer, där inte bara funktionalitet är viktigt, utan även en attraktiv design. Campus Goools yteffektiva produktdesign erbjuder plats för tre fraktioner och är en utrymmesbesparande lösning för integration i korridorer och kontorsytor.

100% Hållbarhet
Campus Goool är en hållbar lösning för en avancerad källsortering i inomhusmiljöer. Den är helt återvinningsbar och kan tillverkas av upp till 100 % återvunnet material. Produktens höga kvalitet garanterar en lång livslängd. Komponenterna kan enkelt bytas ut vid behov. Camus Goool erbjuder en lösning för effektiv källsortering av flera fraktioner, som är mer ekonomisk och mer ergonomisk jämfört med individuella papperskorgar, vilket annars är vanligt vid avancerad källsortering. Den förbättrade möjligheten att källsortera olika fraktioner resulterar i en högre grad av återvinningsbart material.

Estetik
Tack vare sin välgjorda design smälter Campus Goool väl in i moderna kontorsmiljöer. Med en rad olika valmöjligheter för material och specialfärger kan den anpassas till, och smälta in i, inredningen utan att påverka rymden i kontorsmiljön på ett negativt sätt, som så många andra källsorteringslösningar kan göra. Märkning och dekaler kan anpassas individuellt på lock och sidor, vilket öppnar för möjligheter att exponera verksamhetens grafiska design.

Mer om produkten Utrustning för källsortering

Utrustning för källsortering

Underlätta med bra lösningar.

Avfallshantering kan vara kostsam och mycket av det avfall som man skulle kunna sortera och återvinna, sorteras som restavfall. Det innebär stora mängder restavfall som måste tas om hand till en onödigt hög kostnad, samtidigt som resurser går till spillo. Miljölagen säger att vi måste minska mängden restavfall och återvinna mer för att minimera belastningen på miljön. En förutsättning är att källsorteringen ordnas för att man ska kunna sortera på ett enkelt och väl fungerande sätt.

Källsorteringsmöbler

Källsorteringsmöbler

Snyggt och prydligt

Läs mer

Behållare

Behållare

Effektiviserar och underlättar

Läs mer

Vagnar

Vagnar

Lättrullat och ergonomiskt

Läs mer

Tillbehör

Tillbehör

Lätt att uppgradera och komplettera

Läs mer

Säckar

Kärlgarage 1710FLO - Produktblad

Läs mer

Adapter set Kärlgarage - Produktblad

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår