Frankes nya spiskåpa med brandsläckning

Datum: 20 Apr 2020

Franke Futurum är nordens ledande tillverkare av produkter för köksventilation. Med närmare 70 års erfarenhet och 7 miljoner tillverkade spisfläktar har vi ett arv och en historia som har genererat kunskaper utan motstycke. Vi kan ta hand om matoset i ditt kök.

Franke Futurum presenterar stolt Cabinet Safe Plus. En snygg och funktionell spiskåpa som integreras helt mellan överskåpen i köket. Cabinet Safe Plus är utrustad med spisvakt (larm kombinerat med strömbrytning av spisen) samt en automatisk brandsläckningsfunktion som höjer säkerheten i köket avsevärt.

Cabinet Safe Plus tillverkas i vår fabrik i Byske – en liten norrländsk tätort norr om Skellefteå. Vid installation monteras skåpluckan enkelt på den löstagbara fronten. Forcering och den energisnåla LED-belysningen på kåpan fungerar såväl med infälld som utfälld front. Spiskåpan har timerstyrt spjäll med grund- och forceringsflöde.

Vi har ditt bästa i åtanke i varje steg i utvecklingen av våra produkter, allt för att din köksventilation ska passa såväl funktion- som designmässigt i ditt kök.

I höst presenterar vi Cabinet Safe Plus på Nordbygg. Monternummer: A40:20.

För mer information om Cabinet Safe Plus, kontakta Franke Futurums kundtjänst via telefon: 0912 – 405 00 eller via e-post: ks-order@franke.com

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår