Franke Futurum lanserar Futurumserien

Datum: 8 Apr 2020

Byske är en liten norrländsk tätort med färre än 2 000 invånare. Här finns nordens största tillverkare av köksventilation – Franke Futurum. Sedan starten för nära 70 år sedan har vi producerat fler än 7 miljoner spisfläktar. Franke Futurums spisfläktar och köksventilation är resultatet av flera generationers utveckling. Det arv och den historia som lever inom fabrikens väggar har genererat kunskaper utan motstycke. Vi kan matos. Vi kan ventilation. Vi kan nordiskt klimat.

Vi är stolta över att kunna presentera Futurumserien.

Under 2020 kommer vi lansera spisfläktar, non-stop, kolfilterfläktar, Alliancer, Comfort Plus och spiskåpor i Futurumserien – för att passa alla olika typer av ventilationssystem.

Futurumserien är utvecklad med varje liten detalj i åtanke – den har en helt ny design, nytt användargränssnitt, nya filter, ny belysning, ny spjällfunktion, vidareutvecklat emballage, förenklad service, förbättrad Easy Clean, förenklad installation samt injustering och samtliga produkter är miljöbedömda.

Futurumserien kommer i två familjer: Spirit och Classic.
I höst presenterar vi Futurumserien på Nordbygg. Monternummer: A40:20.

För mer information om lanseringen, kontakta Franke Futurums kundtjänst via telefon:
0912 – 405 00 eller via e-post: ks-order@franke.com

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår