Formstabil limträpanel för husfasader

Datum: 21 Jun 2022

Stark, prisvärd och skyddande fasadpanel av granvirke.

Limträpanel av granvirke med extra bredd
Välj limträpanel som är tillverkad av hållfast norrländskt granvirke av hög kvalitet. Genom att lamellerna är limmade med delvis stående årsringar får du limträpanel som rör sig mindre, har lägre fuktkvot och i mindre utsträckning riskerar att spricka. Lamtechs limträpanel finns i tre bredder 215, 250 och 300 millimeter. Tjockleken är 25 millimeter, vilket gör panelen lätt och smidig att hantera. Panelen levereras alltid ändspontad, vilket medför lite spill och bra byggekonomi. Bredden ger inte bara en snygg yta, utan sparar tid under monteringen eftersom du snabbare täcker husets fasad. Under tillverkningen hos oss genomförs flera manuella kontroller så att varje limträpanelskiva håller rätt kvalitet. Panelen levereras obehandlad, men kan vid efterfrågan levereras grundmålad, mellanstryken och brandskyddsimpregnerad.

Limträpanel med hållbarhet och vacker yta
Genom en bred yta och att limträpanelen kan monteras både liggande och stående finns det möjligt att ge husfasaden ett personligt utseende och skapa en estetik som passar husets arkitektur. Limträpanelen monteras på samma sätt som vanlig ytterpanel. Välj en limträpanel som är limmad med tvåkomponentslim för att stå emot väder och vind utan att dra åt sig fukt eller spricka. Har du frågor eller vill göra en beställning på limträpanel är det bara att kontakta oss. Vill du se hur panelen ser ut i verkligheten och hur den kan användas, gå till Referenser och titta på lite bilder på färdiga byggnader med vår panel och trall.Produktblad - Lamtechs limträpanel

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår