Floda Systemskylt utökar sitt sortiment

Datum: 28 Okt 2019

Skyltsystemet NORDIC från Floda Systemskylt kan från och med hösten 2019 levereras med invändig belysning som får sin energi från solen.

Systemet lämpar sig för platser där anläggningsarbeten är svåra att genomföra eller där avståndet till elektrisk anslutning är långt med höga kostnader för nedgrävning av starkströmskablar. Även tillfälliga skyltar kan nu lysa starkt under dygnets mörka timmar. Tack vare effektiva styrsystem och avancerade batterier lyser skyltarna utan sol i upp till två veckor.

Produkterna i skyltsystemet NORDIC är anpassade för tuffa förhållanden avseende väder, vind och uv-ljus. Den kraftiga konstruktionen gör systemet mycket lämpligt i utsatta miljöer i det offentliga rummet. Floda Systemskylt levererar och installerar idag skyltar i system NORDIC, 7 meter höga och 3 meter breda. Systemet kan förses med olika typer av belysning och bildskärmar med det egna digitala skyltsystemet iSign som administreras av brukaren via företagets hemsida www.systemskylt.se.

På Nordic Architecture Fair visades bland annat skyltar från ett av projekten med skyltbelysning driven med solenergi och det digitala skyltsystemet iSign.

Kvibergs Park 1
Kvibergs Park 2

Certifikates

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår