Flip-up handtag för institutioner och offentlig miljö

Datum: 11 Jan 2022

HOPPE's produktprogram inkluderar handikappanpassade WC-behör med flip-up funktion. Det enkla montaget samt att WC-behör är vändbart höger/vänster, ger dig många fördelar när det gäller användarvänlighet och lagerhållning.

SecuSan® är en unik ytbehandling som genast och varaktigt förhindrar bakteriell och mikrobiell påväxt. Den är helt underhållsfri och konstruerad för användning under lång tid. Den höga effektiviteten bekräftas genom oberoende laboratorietester och praktiska tester.

Alla HOPPE aluminiumprodukter är nickelfria, testade enligt gällande EU-direktiv och rekommenderades på Byggvarubedömningen. HOPPE, som enda leverantör av dörr- och fönsterhandtag med tillbehör har uppnått högsta möjliga nivå hos Byggvarubedömningen (BVB).

Dessutom alla HOPPE produkter är tillverkade i Europa och omfattas av tio års garanti på mekanisk funktion.

Läs broschyren om HOPPE Flip-up. Klicka här!

Mer om produkten HOPPE HWC-behör 996S med Flip-up funktion

HOPPE HWC-behör 996S med Flip-up funktion

WC-beslag av nickelfri aluminium anpassade för institutioner och offentlig miljö med bl a flip-up handtag.

Mycket på grund av den höga kvaliteten, som ger produkterna en långvarig hållbarhet, men också på grund av det miljövänliga materialet aluminium.

Det enkla montaget samt att WC-behöret är vändbart höger/ vänster, ger dig många fördelar när det gäller montage, användarvänlighet och lagerhållning. En ytterligare fördel är att alla aluminium produkter av HOPPE är nickelfria, testade enligt gällande EU-direktiv.

Flip-up handtag som låser från insidan genom att lyfta trycket uppåt och låser upp genom att trycka nedåt: 996S/138F/995/998S/997/138F
1140-42FI-42FIS-RWSS-OL-F5-RWSS-OL92

WC-behören går att kombinera med alla HOPPEs dörrtrycken och passar till svenska modullåshus.

HOPPE-dörrhandtag i aluminium Flip-Up för offentliga wc-dörrar
Broschyr - HOPPE HWC-behör 996S med Flip-up funktion för institutioner och offentliga miljöer
HOPPE Flip-up (PDF)
HOPPE dörrhandtag rekommenderas i Byggvarubedömningen
Flip-up

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår