Nordbygg

VÅRA GULDPARTNERS

Guld 1        Guld 2        Guld 3

FESTEN är här - vi ses på Nordens största byggmässa

DEN STORA FESTEN i branschen närmar sig. Den 23-26 april brakar Nordbygg loss - Nordens största byggmöte! Det är utan tvekan en viktig, värdefull och välkommen mässa för alla som jobbar i byggsektorn. Till Nordbygg väntas cirka 40 000 besökare och över 900 utställare, varav många är kunder till oss på ByggfaktaDOCU. Det är här utställarna visar upp sina produkter, lanserar nyheter och nätverkar med både befintliga kunder och nya prospects. Mässan fungerar som en matchningsarena där olika aktörer strålar samman för framtida affärer, erfarenhetsutbyte eller kompetensutbyte, på liknande sätt som Byggfaktas affärsidé bygger på att matcha ihop branschens aktörer.

DET VAR PÅ Nordbygg 2022 som Claes Stenmark hittade samarbetspartners och leverantörer till sitt unika restaurangprojekt i Skåne, ett av de utvalda unika byggprojekt som Byggfakta och Nordbygg kommer att presenteras på ett frukostseminarium. Läs mer om det på sidan 11. Mässan är inte bara en plats för kontakter utan en kunskapskälla för alla vetgiriga och nyfikna som vill förkovra dig i den senaste tekniken, framtida innovationer och ta del av experternas kompetens. Här finns enormt mycket att hämta och varje monter är som en egen guldgruva.

VI HAR FRÅGAT några utställare varför just deras montrar är värda ett besök. Ta del av deras svar på sidorna 6-8. Vi på Byggfakta kommer att ha ett fullmatat program i vår monter med allt från ”heta” byggprojekt till coola drinkar som serveras av en prisbelönt bartender i vår Håll-Bar. Förtäring har varit lite av vårt tema genom åren. Jag minns mitt första Nordbygg när vi på Byggfakta bjöd på kanelbullar som gräddades på plats direkt i montern, ni kan ju tänka er! Doften spred sig i hela mässhallen och det serverades flera hundra kanelbullar under mässdagarna.

FEST:EN SOM DU kan läsa här är en inspirationsbroshyr där vi tipsar om spännande utställare och intressanta programpunkter. Förkortningen står för Före Efter Största Tyngsta mässan - en beskrivning både av Nordbygg och tidningens innehåll. Varmt välkomna att besöka Byggfakta i monter C03:39

Caroline Weinberg, Byggfakta DOCU

LÄS VÅRT DIGITALA NYHETSBREV

LÄS VÅR INSPIRATIONSBROSCHYRtack för besöket på Nordbygg! Glöm inte att du kan se besöka våra samarbetspartners här på DOCU - när du vill.


Klicka på länken nedan så kommer du till rätt profil.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår