Extrema väderförhållanden - Taklucka för Polarstation Princess Elisabeth

Datum: 31 Maj 2023

Princess Elisabeth Research Station, belägen på östra Antarktis, är ett utmärkt exempel på hållbarhet och innovation. Denna futuristiska byggnad, som helt drivs av sol- och vindenergi, anses vara en av de mest energieffektiva byggnaderna. En Gorter®-taklucka har installerats på taket, inte bara för att spara energi i byggnaden, utan också för att erbjuda kvalitet och hållbarhet. Framför allt ger takluckan säkert åtkomst till taket i nästan alla väderförhållanden.

Precis som alla andra Gorter-takluckor har takluckan en helt termiskt separerad konstruktion, vilket förhindrar värmeförlust i extremt kalla miljöer. Med den nya RHTEP takluckan erbjuder Gorter ännu högre isoleringsvärden med Uw ≤ 0,20 W/(m².K), där tillträdeslösningen är CE(ETA)-certifierad. Detta projekt visar att det är möjligt att bygga även under de mest extrema förhållanden med hållbarhet och energieffektivitet i åtanke.

Vill du veta mer om Gorter-takluckor?
Gå in på vår webbsida för att se alla alternativ inklusive takluckor med stegar och trappor, glastakluckor eller brandsäkra takluckor. Kontakta oss eller begär en offert för mer information.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår