Extrema väderförhållanden - Taklucka för Polarstation Princess Elisabeth

Datum: 31 Maj 2023

Princess Elisabeth Research Station, belägen på östra Antarktis, är ett utmärkt exempel på hållbarhet och innovation. Denna futuristiska byggnad, som helt drivs av sol- och vindenergi, anses vara en av de mest energieffektiva byggnaderna. En Gorter®-taklucka har installerats på taket, inte bara för att spara energi i byggnaden, utan också för att erbjuda kvalitet och hållbarhet. Framför allt ger takluckan säkert åtkomst till taket i nästan alla väderförhållanden.

Precis som alla andra Gorter-takluckor har takluckan en helt termiskt separerad konstruktion, vilket förhindrar värmeförlust i extremt kalla miljöer. Med den nya RHTEP takluckan erbjuder Gorter ännu högre isoleringsvärden med Uw ≤ 0,20 W/(m².K), där tillträdeslösningen är CE(ETA)-certifierad. Detta projekt visar att det är möjligt att bygga även under de mest extrema förhållanden med hållbarhet och energieffektivitet i åtanke.

Vill du veta mer om Gorter-takluckor?
Gå in på vår webbsida för att se alla alternativ inklusive takluckor med stegar och trappor, glastakluckor eller brandsäkra takluckor. Kontakta oss eller begär en offert för mer information.

Referensprojekt från Gorter

Groendakcoach, gröntak med takåtkomst

Groendakcoach, gröntak med takåtkomst

Hendrik-Ido-Ambacht

Ett projekt i Hendrik-Ido-Ambacht, Nederländerna.

Takträdgård Amsterdam

Takträdgård Amsterdam

Amsterdam

En grön takterrass mitt i det livliga Amsterdam.

Omdöpt bostad med takterrass

Omdöpt bostad med takterrass

Statenplein Den Haag

Transformationen av en klassisk bostad i Haag, Nederländerna.

Tak Weener XL

Tak Weener XL

Den Bosch

Fastigheten ’Weener XL’ i Den Bosch, Nederländerna, är utrustad med Gorters i...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår