• Exklusiva genomfärgade fasadskivor

Exklusiva genomfärgade fasadskivor

Moland Authentic erbjuder de bästa egenskaperna av fibercement med obegränsade möjligheter. Authentic består av 100% genomfärgad obrännbar fibercement (A2-s1-d0), uppfyller den högsta klassen i SundaHus, har en lång livslängd och är i princip underhållsfria. Dessutom finns Authentic tillgänglig i en obegränsad färgskala.

Olika ytbehandlingar – obegränsade möjligheter
Först efter tillverkning och fabrikskapning till önskat format får Authentic sin fabriksapplicerade ytbehandling. Fördelen med att såga skivorna innan den slutliga ytbehandlingen är att även kanterna fabriksbehandlas.

  • Authentic PURE är vårt mest prisvärda fasadsystem. Authentic PURE fasadskivor finns i 11 olika naturliga genomfärgade kulörer, från SuperWhite till Terracotta och från Grön till Gul. Authentic PURE ytbehandlas med en matt transparent hydrofobering som är vatten- och smutsavvisande.
  • Authentic UV är en genomfärgad fibercementskiva som lackeras med en tålig transparent UV-härdad ytlackering. Denna ytlackering fungerar även som klotterskydd – utan att påverka det autentiska uttrycket av de genomfärgade fasadskivorna. Authentic UV finns i 12 olika naturliga genomfärgade kulörer.
  • Authentic COLOUR är speciellt framtagen för färgglada byggnader. Authentic COLOUR tillverkas på en av våra 12 genomfärgade basskivor och ytbehandlas med en pigmenterad UV-härdad ytlackering. Authentic COLOURs pigmenterade ytlackering kan fås i princip i valfri NCS- eller RAL-kulör.
Det går utmärkt att kombinera de olika typerna av Authentic för att få en kreativ framtoning på fasaden. Glöm inte att kontakta oss idag för varuprover: info@molandbyggvaror.se

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår