Exklusiva genomfärgade fasadskivor

Datum: 8 Aug 2017

Moland Authentic erbjuder de bästa egenskaperna av fibercement med obegränsade möjligheter. Authentic består av 100% genomfärgad obrännbar fibercement (A2-s1-d0), uppfyller den högsta klassen i SundaHus, har en lång livslängd och är i princip underhållsfria. Dessutom finns Authentic tillgänglig i en obegränsad färgskala.

Olika ytbehandlingar – obegränsade möjligheter
Först efter tillverkning och fabrikskapning till önskat format får Authentic sin fabriksapplicerade ytbehandling. Fördelen med att såga skivorna innan den slutliga ytbehandlingen är att även kanterna fabriksbehandlas.
  • Authentic PURE är vårt mest prisvärda fasadsystem. Authentic PURE fasadskivor finns i 11 olika naturliga genomfärgade kulörer, från SuperWhite till Terracotta och från Grön till Gul. Authentic PURE ytbehandlas med en matt transparent hydrofobering som är vatten- och smutsavvisande.
  • Authentic UV är en genomfärgad fibercementskiva som lackeras med en tålig transparent UV-härdad ytlackering. Denna ytlackering fungerar även som klotterskydd – utan att påverka det autentiska uttrycket av de genomfärgade fasadskivorna. Authentic UV finns i 12 olika naturliga genomfärgade kulörer.
  • Authentic COLOUR är speciellt framtagen för färgglada byggnader. Authentic COLOUR tillverkas på en av våra 12 genomfärgade basskivor och ytbehandlas med en pigmenterad UV-härdad ytlackering. Authentic COLOURs pigmenterade ytlackering kan fås i princip i valfri NCS- eller RAL-kulör.
Det går utmärkt att kombinera de olika typerna av Authentic för att få en kreativ framtoning på fasaden. Glöm inte att kontakta oss idag för varuprover: info@molandbyggvaror.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår