Ett mobilt mötesrum för avgörande möten

Datum: 2 Okt 2019

Gustafs Gpod är ett mobilt mötesrum som skärmar av och skapar en tyst och privat sfär i öppna kontorslandskap och offentliga miljöer.

Både ett rum för viktiga tankar, och för avgörande möten. En plats för ökad arbetsglädje, eller förhöjd kundupplevelse. Vi vet allt om vikten av ett första intryck, och vår Gpod är resultatet av över 100 års arbete med skandinavisk trädesign.

Oavsett om du letar efter ett privat arbetsrum till ditt kontor eller ett mötesrum för ditt showroom erbjuder Gustafs Gpod något för dig.

Nu kan du uppleva det på ditt kontor.

Klicka vidare så berättar vi mer.

Mer om produkten Gustafs Gpod

Gustafs Gpod

Det mobila mötesrummet.

Gustafs Gpod erbjuder både fantastisk akustik och vacker design. Både en plats för att jobba ostört, och ett mötesrum för upp till fyra personer. En ljudisolering i världsklass gör att du inte hör något utifrån, och ingen kan heller höra dig. Perfekt när du måste arbeta koncentrerat, eller fatta viktiga beslut. Som gjord för moderna arbetsplatser. Med en tidlös skandinavisk design och Nano-perforerad träinteriör blir Gpoden en upplevelse för både ögon och öron. Nu kan du ha den på ditt kontor.

Gustafs Acoustic Gpod

Läs mer

Gustafs produktkatalog

Gustafs Gpod Linear - Föreskrivande texter

Läs mer

Gustafs Gpod Nano - Föreskrivande texter

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår