Ett mobilt mötesrum för avgörande möten

Datum: 2 Okt 2019

Gustafs Gpod är ett mobilt mötesrum som skärmar av och skapar en tyst och privat sfär i öppna kontorslandskap och offentliga miljöer.

Både ett rum för viktiga tankar, och för avgörande möten. En plats för ökad arbetsglädje, eller förhöjd kundupplevelse. Vi vet allt om vikten av ett första intryck, och vår Gpod är resultatet av över 100 års arbete med skandinavisk trädesign.

Oavsett om du letar efter ett privat arbetsrum till ditt kontor eller ett mötesrum för ditt showroom erbjuder Gustafs Gpod något för dig.

Nu kan du uppleva det på ditt kontor.

Klicka vidare så berättar vi mer.

Mer om produkten Gustafs Acoustic Gpod

Gustafs Acoustic Gpod

En arbetsmiljö för alla sinnen.

I över ett århundrade, sedan 1913, har vi på Gustafs skapat och tillverkat exklusiva träinredningar och möbler som har fått sin inspiration från de stillsamma skogarna i Dalarna. Gustafs Acoustic Gpod är vår nya mobila akustiklösning som gör arbetet i öppna kontorslandskap och offentliga miljöer trivsammare. Tystnaden och möjligheten att prata ostört skapar en harmoni som ökar produktiviteten och förbättrar hälsan, både på arbetet och hemma!

Gustafs Acoustic Gpod

Läs mer

Gustafs Gpod Linear - Föreskrivande texter

Läs mer

Gustafs Gpod Nano - Föreskrivande texter

Läs mer

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...