En skruvfast gipsskiva!

Datum: 4 Mar 2014

Ultra Board® som första lag i en tvålagskonstruktion är oslagbart starkt jämfört med andra konstruktioner. Utan ansträngning går det att hänga upp tunga föremål i gipsskivan - och du behöver varken ankare, expander eller specialskruv för att göra det!

I Ultra Board® kan du hänga upp så mycket som 33 kg/skruv och ända upp till 60 kg/skruv om du använder plugg. Samtidigt är den lika enkel att hantera och montera som vanlig gips – du kapar den enkelt med gipskniv.

Ultra Board® ger ett skruvfast förstalag och Norgips Normalskiva som andralag skapar perfekta förutsättningar för enkel ytbehandling. Gips i båda lagen är en säker konstruktion i många avseenden; för brandsäkerhet, ljudisolering och minimal risk för sprickor och utböjningar pga rörelser i underlaget.

Ultra Board® har dokumenterad styrka och skruvfasthet samt säkrar en sprickfri yta. Som om alla dessa goda egenskaper inte var nog så är Ultra Board® dessutom återvinningsbar.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår