En ny generation skjutdörrar – ASE 60 & 80

Datum: 8 Okt 2019

Njut av utekänslan året runt. Den nya generationens skjutdörrar från Schüco ger dig maximalt med dagsljus, inbyggd komfort, goda isoleregenskaper och smarta dolda säkerhetslösningar.

Schücos nya generation skjutdörrar formligen raserar gränsen mellan ute och inne. Slimmad design, smarta dolda säkerhetslösningar och ett stort antal öppningstyper ger dig frihet att designa din egen lösning. Dörrbladen kan konstrueras i storlekar upp till hela 3,5 x 3,2 meter med U-värden på passivhusnivå och utrustas med dolda säkerhetsbeslag och tröskeln Design Line för att slippa nivåskillnader. Integrera gärna SmartStop eller SmartClose som mjukt bromsar in dörrbladen och förhindrar att små barnfingrar hamnar i kläm. För bästa komfort och minimalism finns skjutdörren även som automatiserad variant utan handtag.

Systemen har redan utmärkts med både iF Design Award och Red Dot Award och finns att köpa av licensierade Schüco Partner.

Referensprojekt från Schüco International KG Tyskland Filial Sverige

Steam hotell

Steam hotell

Västerås

Villa Plastic House 2
Villa Ljung

Villa Ljung

Höllviken

Villa Kymmendö

Villa Kymmendö

Stockholm

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...