En ny generation skjutdörrar – ASE 60 & 80

Datum: 8 Okt 2019

Njut av utekänslan året runt. Den nya generationens skjutdörrar från Schüco ger dig maximalt med dagsljus, inbyggd komfort, goda isoleregenskaper och smarta dolda säkerhetslösningar.

Schücos nya generation skjutdörrar formligen raserar gränsen mellan ute och inne. Slimmad design, smarta dolda säkerhetslösningar och ett stort antal öppningstyper ger dig frihet att designa din egen lösning. Dörrbladen kan konstrueras i storlekar upp till hela 3,5 x 3,2 meter med U-värden på passivhusnivå och utrustas med dolda säkerhetsbeslag och tröskeln Design Line för att slippa nivåskillnader. Integrera gärna SmartStop eller SmartClose som mjukt bromsar in dörrbladen och förhindrar att små barnfingrar hamnar i kläm. För bästa komfort och minimalism finns skjutdörren även som automatiserad variant utan handtag.

Systemen har redan utmärkts med både iF Design Award och Red Dot Award och finns att köpa av licensierade Schüco Partner.

Referensprojekt från Schüco Sweden AB

Steam hotell

Steam hotell

Nybyggnad | Västerås | Ej officiell

Nybyggnad av hotell i Västerås. Själva byggnationen startade december 2021....

Nya arkitekturskolan

Nya arkitekturskolan

Nybyggnad | Stockholm | Ej officiell

Stockholmarna har röstat fram sin favorit. Det blev Nya Arkitekturskolan vi...

KUST Hotell & Spa
Kv. Hekla

Kv. Hekla

Utv. renovering | Stockholm | minst 1 mkr

Utv. renovering av kontorshus i Stockholm. Själva byggnationen startade maj 2...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår