En klassiker i ny skepnad

Datum: 16 Apr 2014

Nya yt- och färgalternativ för noraplan® stone
I år är det 25-årsjubileum för noraplan® stone som är känt för dess hållbarhet och design. För att fira den långa traditionen av prestanda har nora systems GmbH gjort en nylansering med några färska uppdateringar för dagens inomhusmiljöer.

Nya färger, spridd design
Den senaste serien av noraplan erbjuder som alternativ en slät yta och flera nya färger. Liksom den traditionella mönstrade reflektionsbrytande ytan har det släta alternativet, en diskret, oriktad spridd design, fräscha moderna färger som är särskilt tillämpliga för skolor, sjukhus och andra offentliga utrymmen.

Inspirerande funktionella utrymmen
”Vi ville omdefiniera vad som alltid varit en tidlös klassiker med en ny, slät yta och fantastiska, moderna färger som uppfyller behoven hos dem som använder våra golv, samtidigt som det inspirerar arkitekter och designers att skapa vackra, funktionella utrymmen omkring dem”, förklarade Dirk Oswald, produktchef på nora systems GmbH om noraplan. ”Vi anser att ytalternativen och de spännande färgerna förstärker golvens moderna stil samt dess tidlösa tillförlitlighet, samtidigt som det kan samordnas med de andra nora-produkterna med mer än 300 standardfärger och mönster.”

Produktfördelar
Det permanent elastiska noraplan stone innehåller inte PVC, mjukgörare eller halogener och är certifierat för miljömärkningen Blue Angel. Mycket ergonomiskt att gå och stå på, god stegljudsdämpning och en lång livscykel, vilket minskar behovet av upprepade byten och bortskaffande. Dessutom finns golvet tillgängligt i elektrostatiskt avledande och ljuddämpande alternativ.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår