Easy Cover

Datum: 8 Maj 2013

Easy Cover är ett EPDM gummimembran-system framtaget för att skapa täta och säkra tak. Genom att reducera antalet skarvar till ett minimum minskas risken för läckage avsevärt. Under kontrollerade former, redan på fabrik, används en mycket speciell varmsvetsningsteknik för att svetsa samman EPDM-gummilängderna. Färre arbetsmoment på taket gör att takläggningsarbetet med Easy Cover väl på plats på taket går snabbare, är säkrare och effektivare.

Genom att använda denna unika teknik skapar man ett taksystem som möjliggör taktäckning av stora ytor med så få membrandelar och skarvar som möjligt, helst med ett enda homogent stycke EPDM membran.

Det finns stora fördelar med att arbeta med så stora EPDM membran som möjligt. Genom att använda stora EPDM membran för taktäckning reduceras antalet skarvar på taket. Följaktligen hålls riskerna för läckage till ett minimum. Easy Cover går att beställa i olika färdiga storlekar.

Easy Cover appliceras/läggs på takytor, terrasser etc utan öppen låga, är rotsäker då den är resistent mot rötters penetration, är brandsäker (NEN 6063), är resistent mot UV och ozon och har en effektiv livslängd på minst 50 år (SKZ studier, mars 2001).

Easy Cover FR är ett membran som är speciellt utvecklat för att uppfylla den stränga standarden för brandsäkerhet (NEN 6063). Easy Cover är idealiskt lämpad för Gröna Tak, membranisolering av terrasser och löst lagd under ballast.

Referensprojekt från Takcentrum Sverige AB

Emporia

Emporia

Nybyggnad | Malmö | 3,5 mdr kr

Nybyggnad av affärshus som uppgår till 4 byggnader i Malmö med 117 lägenheter...

Kokpunkten i Västerås.

Kokpunkten i Västerås.

Sanering | Västerås | Ej officiell

Från gammalt ångkraftverk till supermodernt actionbad, Västerås. Invigning 28...

Göteborgs Centralstation

Göteborgs Centralstation

Göteborg

Sveriges äldsta järnvägsstation har fått nytt tak Sveriges äldsta järnvägs...

Veterinär- och husdjurscentrum (VHC)

Veterinär- och husdjurscentrum (VHC)

Nybyggnad | Uppsala | 1,1 mdr kr

Nybyggnad av kontorshus som uppgår till 6 byggnader i Uppsala på 2 våningar. ...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår