E-Grind

Datum: 15 Feb 2016

Det ultimata betonggolvet för de stora golvytorna

Tidsbesparande och kostnadseffektivt
Det nya golvslipssystemet E-grind förbättrar avsevärt betonggolvets utseende, slitstyrka och nötningsbeständighet.

E-Grind minskar dramatiskt den tid det normalt tar att slipa och polera ett betonggolv. Slutresultatet är ett vackert, funktionellt, slitstarkt och i alla avseenden högkvalitativt golv. Det är perfekt för lager och produktions- anläggningar, industribyggnader, stora butiker, skolor, sjukhus och kommersiella kontorsbyggnader.

Fördelar med golv­slipsystemet:
När golvet har behandlats är det härdat, slätt, polerat och smutsavstötande. Dessutom minskar skötselkostnaderna dramatiskt.

Slipade och polerade betonggolv är i stort sett helt underhållsfria, mer slitstarka och lättare att rengöra än de flesta andra golvlösningar. Polerad betong betraktas som ett bra och miljömässigt hållbart golvalternativ då ett befintligt material används. Det anses vara en miljövänligare lösning jämfört med alla andra lösningar och bidrar till och med till att minska elanvändningen tack vare golvytans höga reflektionsförmåga.

100% dammfritt
Slipad och polerad betong tillsammans med den impregnering som utförs bidrar till att få bort problem med damm och allergiframkallande ämnen och förhindrar mögeltillväxt. Ett slipat och polerat betonggolv flagnar inte som målade golv eller golv med beläggningar kan göra.

En behandlad betongyta är extremt kostnadseffektiv, mycket mer slitstark och har mycket längre livslängd jämfört med traditionella industrigolv. Installationen kan utföras utan att produktionen störs, och processen är helt dammfri. Vattengenom- trängningen minskas i enlighet med DIN 52617 och DIN EN ISO15148 med mer än 90 %.

Mer om produkten E-GRIND: Slipmetod för de riktigt stora betonggolven

E-GRIND: Slipmetod för de riktigt stora betonggolven

Tidsbesparande och kostnadseffektivt
Det nya golvbehandlingssystemet E-grind förbättrar avsevärt betonggolvets utseende, slitstyrka och nötningsbeständighet. E-Grind minskar dramatiskt den tid det normalt tar att slipa och polera ett betonggolv. Slutresultatet är ett vackert, funktionellt, slitstarkt och i alla avseenden högkvalitativt golv. Det är perfekt för lager och produktions- anläggningar, industribyggnader, stora butiker, skolor, sjukhus och kommersiella kontorsbyggnader.

E-Grind

E-Grind

Tidsbesparande och kostnadseffektivt

Läs mer

Filmer om E-Grind

Filmer om E-Grind

Se filmerna här!

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår