Display

Datum: 5 Mar 2020

Display är ett skyltsystem som har förenat enkelhet och design, dess plana form ger en elegant skylt som passar i de flesta inomhusmiljöer. Den löstagbara reflexfria fronten gör att textarken snabbt och kostnadseffektivt kan bytas ut i takt med förändringar i verksamheten.

För att kombinera permanenta och flexibla informationer kan Display tillverkas med en rubrikpanel som kan förses med folie- eller taktil text samt whiteboardyta. Skyltarna kan lackeras i valfri kulör för att förstärka budskapet och låta skylten harmoniera med den övriga inredningen.

Display tillverkas för standardpapper, från A2 till A7, och kan monteras på vägg, på hållare för skärmväggar i kontorslandskap eller fristående på golv- eller bordsstativ.

Ladda ner broschyren!

Mer om produkten Invändiga skyltsystem - Display

Invändiga skyltsystem - Display

Enkelhet och flexibilitet
Display är ett flexibelt skyltsystem, den strikta plana formen ger en effektfull skylt som passar i de flesta moderna inomhusmiljöer, En löstagbar front gör att de flexibla textarken enkelt kan bytas ut i takt med förändringar i verksamheten. Display tillverkas för standardpapper, i storlekar från A3 ner till A7. För att kombinera permanent och flexibel information kan system Display levereras med rubrikpanel för folie- eller taktil text.

Produktöversikt Display

Läs mer

Folder Display

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår