Digitala låssystem från iLOQ

Datum: 21 Jan 2019

iLOQ är ett finskt tillväxtföretag som omvandlar mekaniska låssystem till moderna digitala låssystem. iLOQ erbjuder självdrivna digitala låssystem och en tillträdeskontroll som revolutionerar låsbranschen på samma sätt som digitalkameror har förändrat fotografikonsten. iLOQ-systemen baseras på tekniker som vi har utvecklat och patenterat, och som möjliggör elektroniska lås utan batterier eller kablar.

Inga batterier, inga bekymmer
År 2007 introducerade vi det första elektroniska låssystemet i världen som alstrar den energi som krävs för drift när du sätter nyckeln i låset. Det är lättare och säkrare att administrera behörigheterna med hjälp av det digitala låssystemet iLOQ S10 än med mekaniska system. Kostnaderna för service och underhåll under nyttjandeperioden är betydligt lägre än för mekaniska eller batteridrivna elektromekaniska låssystem.

Inga batterier, inga nycklar, Inga bekymmer
År 2016 lanserade vi NFC-sortimentet till iLOQ S50, som stärker vår position som pionjärer när det gäller självdrivna låssystem. iLOQ S50 NFC är det första passersystemet i världen som genererar den energi som krävs från en NFC-mobiltelefon. Telefonen fungerar som både nyckel och kraftkälla, alltså krävs varken batterier eller kablar. Systemet utgör en oslagbar lösning för låssystem med huvudnyckel för verksamheter med spridda lokaler över en stor geografisk yta.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår