Designad öppen spis utan skorsten

Datum: 16 Okt 2014

Where fire meets design
Vaunis kaminer förenar design och kvalitet med modern, miljövänlig teknik. Istället för ved eller gas drivs de av ren bioetanol vilket gör dem skorstensfria då restprodukterna är desamma som beståndsdelarna i utandningsluft, man undviker alltså helt sot och aska.

Enkelt att planera, enkelt att bygga, enkelt att använda
Att projektera, installera och använda Vauni’s öppna spisar är okomplicerat ur alla intressenters perspektiv – från arkitekt via byggentreprenör till slutanvändare. Produkterna är lämpliga för alla interiörer och är avsedda för golv- eller väggmontering vilket rekommenderas vid alla typer av byggnationer eller renoveringar.

Tekniken i Vaunis skorstensfria öppna spisar medger i det närmaste total installationsflexibilitet. Det innebär nya obegränsade designmöjligheter att inreda med eld – i interiörer där det tidigare skulle ha varit för dyrt, komplicerat eller rent av omöjligt.

Fördelarna med en kamin ifrån Vauni:
  • För alla miljöer
  • Modern design
  • Minimal installation
  • Minimalt underhåll
  • God driftsekonomi
  • Betydande värmekälla
  • Miljövänligt
Tryggt och säkert
Vaunis bioetanolbrännare är certifierade enligt högsta europeiska standard och är ett tryggt och säkert val. Påfrestningar såsom temperaturväxlingar och drag ställer höga krav på konstruktion och material, både i hem- och offentlig miljö.

Läs vidare www.vauni.se
Insatsbrännarna drivs av spisbränsle (ren bioetanol), läs mer på www.spisbransle.se Vår storsäljare Globe lanseras nu i nya, läckra färger.

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...