Därför ska du välja vårt betongbjälklag Daladekk vid din byggnation

Datum: 7 Maj 2021

Daladekket - Originalet som övriga strävar efter, tillverkas av oss på Dala Cement. Bjälklaget har en slät ovansida och en öppen undersida som ger bra utrymme för installationer. Daladekk monteras snabbt och smidigt och går att kombinera med stommar av betong, trä och stål.

Daladekket fungerar bra som lägenhetsavskiljande bjälklag då bjälklaget i kombination med undertak och övergolv håller en väldigt bra ljudklass. Daladekket är en favorit i fjällvärlden då det tillsammans med vår yttervägg av typen Concell blir en stabil, vädertålig och kvalitativ husgrund som fungerar likväl ovan mark som under mark.

Daladekket skräddarsys för varje enskilt projekt.

Läs mer om detta på vår hemsida och ta kontakt med någon av våra säljare.

Mer om produkten Daladekk

Daladekk

Daladekk är ett betongbjälklag framtaget av Dala Cement. Bjälklaget har en slät ovansida och en undersida med öppen konstruktion som ger bra utrymme för installationer i efterhand. Daladekk monteras snabbt och smidigt och går att kombinera likväl med stommar av betong som stommar av stål och trä

Daladekk betongbjälklag
Daladekk

Daladekk

Produktblad

Läs mer

Daladekk - Prestandadeklaration

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår