• Danmarks största byggherre väljer KOMPROMENT

Danmarks största byggherre väljer KOMPROMENT

Danmarks största byggherre inom allmännyttiga bostäder KAB har valt ett nytt fasadsystem från firman KOMPROMENT.

Det nyutvecklade fasadsystemet i tegel heter VIDAR TEGLSPÅN och ska användas på 5 nya bostadsområden i den danska huvudstaden.

VIDAR TEGLSPÅN är ett ventilerat fasadsystem till tegel som är utvecklat av KOMPROMENT i samarbete med 2 danska arkitektfirmor, OVN Arkitekter och Jaja Architecs, samt modulproducenten Scandibyg.

KAB valde tegelspån typ Chelsea med räfflad framsida till 32 bostäder i Ishöj i Köpenhamn på grund av det attraktiva pris på VIDAR TEGLSPÅN och det faktum att tegelskivorna inte kräver något underhåll i den fortsatta driften av de fina bostäderna och samtidigt en lång och säker livstid på + 50 år. Tegelskivorna sätts upp på ett 100% oorganiskt monteringssystem som betyder en parallell livstid på både tegel och monteringssystem.

Fasaderna på de 32 bostäderna i Köpenhamn ger ett exklusivt uttryck med stor diversitet i färgspel och yta, som ger fasaderna ett spännande och levande uttryck och med härlig yta.

VIDAR Teglspån har nu blivit certifierat på silvernivå under Cradle2Cradle med hänsyn till begreppet ”cirkulär ekonomi”.

Tegelskivorna är utformade i 8 snygga färger och varje färg med 3 olika ytor.

Önskas varuprov, broschyrer, möten eller ytterligare information från KOMPROMENT, så är du välkommen att kontakta oss på följande sätt:
www.komproment.com
kim@komproment.dk
Tel. 0045 96 520 710.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår