D-Neo, ny komplett badrumsserie från Duravit

Datum: 26 Mar 2021

Med sin nya serie D-Neo revolutionerar Duravit marknaden för badrum i instegsprisklassen. Serien erbjuder premiumkvalitet och sofistikerad design till ett attraktivt pris. Den utmärkta kvaliteten avspeglas i den livstids garanti som Duravit erbjuder i Sverige på alla keramikprodukter i serien.

Den första badrumsserien från den belgiska designern Betrand Joly är ett tydligt avtryck av hans extraordinära känsla för inredningsdesign. De olika delarna passar in i alla typer av rum. Deras fina formspråk skapar möjligheter för individuell stil och utgör mycket mer än bara funktionalitet.

Bredden på D-Neo serien uppvisas tydligt av alla varianter av tvättställ: möbeltvättställ, handfat, infällnadstvättställ och tvättställsskålar. Alla toaletter har Duravit Rimless-teknologi och kan beställas med den antibakteriella glasyren HygieneGlaze. Perfekt spolresultat uppnås med bara 4,5 liters spolmängd.

En ytterligare highligth i detta prissegment är det fristående badkaret i DuraSolid, som även följer i samma stil som de ovala tvättställsskålarna. Möblerna, i storlekar från 410 till 1400 mm bredd och många olika designvariationer kompletterar D-Neo serien till fulländning. En rund spegel med indirekt belysning ger den slutliga touchen. För att ytterligare förstärka helheten så finns fina blandare med strama linjer i serien.

Läs mer på vår hemsida, klicka här!

Mer om produkten Badrumsmöbler

Badrumsmöbler

För proffs. Sortimentsöversikt.

Badrumsmöbler

Läs mer

Monteringsanvisningar
Skötselanvisningar
Produktinformation
CAD detaljer
BIM-filer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår