Cykelhage DELTA

Datum: 12 Jan 2016

Staden blir alltmer förtätad där fler fordon och färdmedel samsas på samma yta. Ökat cyklande ställer krav på nya platser för cykelparkeringar. Cykelhage DELTA är framtagen att skapa ordning i staden. Med sina markerande och avskärmade gavlar kombinerat med DELTA cykelställ blir cykelparkeringen säker, tydlig och intuitiv.

Tydlig ordning
Cykelhagarnas unika utformning och funktion med en markerad gavel skapar en god och tydlig ordning kring cykelplatsen.

Flexibilitet och mobilitet
Flera valmöjligheter när det gäller c/c mått såsom 500mm, 600mm och 700mm. Antal platser och totalmått kan anpassas med alla DELTA-sektioner. Tre olika förankringsalternativ, inkl. mobila fundament. Välj RAL-färg för tydlig profilering eller anpassning till omgivande miljö.

Användarvänlig och säker
Enkel och intuitiv och parkering som alla kan och känner igen. Designad och tillverkad för att tåla krävande utemiljö. Cykelstället är utformat med både stadig uppställning och ramlåsning. Se mer info om funktionen under cykelställ DELTA.

Mer om produkten Cyklos DELTA Cykelhage

Cyklos DELTA Cykelhage

Staden blir alltmer förtätad. Fler fordon och färdmedel samsas på samma yta. Ökat cyklande ställer krav på nya platser för cykelparkeringar.

DELTA cykelhage

DELTA cykelhage

DELTA cykelhage är framtagen att skapa ordning i staden.

Läs mer

Delta cykelhage - Produktblad

Läs mer

Cyklos BIM-arkiv

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår