Contura Steel ® - Svensk rostfri vardagslyx

Datum: 4 Mar 2021Contura Steel har ett av marknadens bredaste sortiment av svensktillverkade standarddiskbänkar, lagerlagda i Mörrum för omgående leverans.

Men inte nog med det: Vi kan också erbjuda måttanpassade och specialtillverkade diskbänkar som enkelt ritas upp i vårt ritprogram på vår hemsida och som sedan tillverkas i vår fabrik i Mörrum för leverans inom 15 arbetsdagar.Inte bara diskbänken kan vara i rostfritt. På senare år har det blivit allt vanligare att montera diskbänken på ett rostfritt stativ för bl.a. skolor, vårdhem och sjukhus och även dessa anpassar vi efter kundens önskemål.

En annan vanlig rostfri produkt till köket är stänkskydd som kan klä in hela väggen bakom diskbänken eller bara delar av väggen, där resten sedan kompletteras med t.ex. kakel.

Som ytterligare komplement i köket, eller tvättstugan, är det inte ovanligt att även välja rostfria vägghyllor. Dessa finns både i standardmått och kan också fås helt måttanpassade efter kundens specifika behov.Rostfritt är det idealiska materialet i köket och andra våtutrymmen. Det är snyggt, slitstarkt, lätt att hålla rent och billigt i längden - det håller oftast hela övriga köksinredningens livslängd och mer därtill och oftast återanvänds den flera gånger innan det blir dags att skrota bänken. Vid slutet av livscykeln återanvänds den rostfria diskbänken till 100%.

Det rostfria stål vi sedan använder för tillverkning av nya produkter består till 89% av återvunnet material och bara 11% kommer från nybruten svensk malm.

Läs mer på vår vår hemsida!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår