Contura 600-serien blir större och stiligare

Contura 600-serien blir större och stiligare

Populära braskaminen Contura 600 blir större och stiligare och byter samtidigt namn till Contura 600-style. Förutom att få mer style med nya omramningar, luckor och färger förbättras också en rad funtioner: automatisk start, boost-funktion, tyst asklåda och inte minst förbättrad förbränningsteknik.

Eld är hett – och får ta plats. Nya Contura 600-serien bjuder på stora, vackra eldar till stora vackra rum. Serien, som hör till Conturas populäraste kaminer, har nu fått en uppdatering.

Contura 610 Style – den minsta modellen i den storvuxna serien. Välj lucka i gjutjärn eller glas och omramning i artstone eller plåt. Förutom en rad tillbehör finns nu också en snygg och praktisk vedförvaring vid sidan om kaminen.

Contura 620 Style – en pampig pjäs med värmelagrande powerstone och konvektionsspjäll som standard. Modellen har en rejäl gjutjärnslucka och går att få med täcklucka på nedre facket.

Contura 620T – omramad i värmelagrande täljsten. Om man föredrar täckfront i stället för värmehylla ovanför luckan går det att välja till powerstone för ännu mera värme. Går att få med en täcklucka på nedre facket.

Contura 690-modellerna – är mycket av allt. Modellerna bjuder på en rejäl eld högt ovanför golvet och går att få i tre färger, två luckor, två omramningar, en nedre lucka som standard och tillbehör som vedförvaring och värmelagrande powerstone.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår