CityVent CV80

Datum: 8 Okt 2012

CV är namnet på Airmasters serie med semi-decentrala ventilationssystem för inbyggnad över ett nedsänkt tak. CV-serien består av CV80 och snart också av CV200 och CV1000.

CV80 och CV200 är utvecklade enligt vårt CityVentTM-koncept, vilket gör dem särskilt lämpade för individuell energieffektiv ventilation i täta och låga bostadshus (par- och radhus) och våningshus. CV 1000 lämpar sig särskilt för energieffektiv ventilation i komfortlokaler som undervisningslokaler, institutioner, kontor och liknande.

CV80 och CV200 är fristående system som sparar energi och ventilerar efter behov i den enskilda bostaden/lägenheten. Härigenom undviker man energispill och dessutom minimeras kostnaderna för installation och drift.

Anläggningarna är uppbyggda med de mest energiriktiga kvalitetskomponenter som finns på marknaden. Ändå har vi lyckats lansera Airmaster CV-systemen till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

I jämförelse med stora traditionella system sparar man mängder med energi och minskar kostnaderna för installation eftersom det bara krävs en kort kanalledning i varje bostadsenhet. Härigenom undviker man tryckförluster och installationsomkostnader för stora kanalschakt.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår