Cit i Lä® i Bygglov i TV4 8 mars

Datum: 4 Mar 2016

Cit i Lä® höj- och sänkbara inglasning till balkonger och altaner tillverkas i aluminium och laminerat personsäkerhetsglas. Det är enkelt att ställa in önskad höjd och det höjbara glaset stannar precis på den höjd man vill – utan att man behöver låsa fast det.

Med Cit i Lä® får man räcke, inglasning och vindskydd i ett - skräddarsytt efter önskemål. Det finns fem olika höjder och tillverkas i sektioner upp till 2200 mm. Vindskyddet ger dessutom en bra ljudreduktion mot t.ex. störande trafikbuller.

Cit i Lä® kräver vanligtvis inte bygglov och har låga installationskostnader. Kombinera med tak eller markis för maximal komfort.

Välj en certifierad kvalitetsprodukt från Svalson
Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Cit i Lä® är testad för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Cit i Lä® är också CE-märkt enligt EN 1090 och därmed godkänd för installation på balkonger och terrasser där det finns risk för fall- och personskador.

Cit i Lä® tillverkas till 100% i Sverige.

Svalson AB
Svalson, med ca 40 anställda, tillverkar eldrivna skjutluckor för receptioner, restauranger, apotek, sjukhus, polisstationer och för miljöer med höga säkerhetskrav. Skjutluckorna tillverkas efter varje enskild kunds specifika och unika behov. Den höj- och sänkbara inglasningen är företagets senaste produkt.

Företaget är beläget i Öjebyn, utanför Piteå, och firade 30 år 2011. Svalson levererar sina produkter till Sverige och övriga Norden, Europa, Australien, Japan och Nordamerika.

Mer om produkten Cit i Lä®

Cit i Lä®

Cit i Lä® är ett modernt underhållsfritt koncept för höj- och sänkbar inglasning. Med denna unika produkt får man ut maximalt av sin balkong/uteplats och man behöver inte rätta sig efter nyckfulla vindar. Det höj- och sänkbara glaset balanseras med hjälp av en motvikt vilket gör det enkelt att ställa in valfri höjd. Kombinera med tak eller markis för maximal komfort. Det går också att få Cit i Lä® med elektrisk manövrering.

Cit i Lä®

Läs mer

Cit i Lä® - Produktblad

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...