Casco Floor Expert

Datum: 5 Feb 2016

Med Casco Floor Expert skapar vi ett nytt skräddarsytt sortiment för professionella golvmontörer. Casco Floor Expert erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa produkter som riktas speciellt till proffs och innehåller både spackel, avjämningsmassor och lim.

Casco Floor Expert är ett resultat av nära samarbete mellan Casco och Schönox, två välkända varumärken inom sina respektive områden. Målet var att göra sortimentet för golvmontörer tydligare och enklare genom att erbjuda allt de behöver för att skapa professionella golv under ett gemensamt varumärke. Samtidigt känner de igen produkterna från tidigare.

Casco Floor Experts produkter bygger på Casco och Schönox sortiment av högkvalitativa produkter som är tillförlitliga och lätta att använda. Produkterna kommer i en ny, förbättrad förpackning som visar viktig vägledande information på ett enkelt och tydligt sätt.

Casco Floor Experts spackel och avjämningsmassor har exakt samma produktkvalitet och de flesta har kvar samma namn som de välkända produkterna från Schönox. Texten "SCHÖNOX Technology" på förpackningarna försäkrar golvläggaren om hög produktkvalitet och ett etablerat arbetssätt som ger ett bra resultat.

Detsamma gäller för Casco Floor Experts golvlim där Casco sedan årtionden är det mest kända och erkända varumärket bland golventreprenörer: produktnamn och etikettfärger förblir desamma - och den nya förpackningen gör det lätt att känna igen och identifiera de olika limmen och deras användningsområden.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår