Byggelit Elitsortiment

Datum: 10 Dec 2018

Välj ett smartare sätt att bygga

I Elitsortimentet har Byggelit samlat ett antal produkter som har utvecklats, testats och producerats för att underlätta för dig som ska renovera eller bygga nytt. Produkterna behöver till exempel inte efterbearbetas utan när de väl är monterade på plats så har du en färdig vägg eller färdigt tak.
Det gör att du spar tid och ger ett proffsigt jämt resultat.

Alla produkter inom Elitsortimentet är dessutom konstruerade med smarta lösningar som gör att du inte behöver lång erfarenhet för att själv genomföra monteringen.

Längderna kan anpassas helt efter kundens takhöjder och unika önskemål.

Elitväggen är innerväggen för dig som enkelt och snabbt vill få upp innerväggar i ditt hem eller kontor. Du behöver inte måla eller tapetsera den utan när den är på plats kan du börja inreda.

Elitväggen, som är en innervägg, är ett praktiskt alternativ för dig som tänker såväl funktion som kvalitet samt tid. För när det är dags att renovera eller bygga nytt vill man gärna se snabba resultat och samtidigt veta att man gjort ett klokt val. Med Elitväggen kan du räkna med att både reducera kostnaderna och arbetsinsatsen.

Elit innervägg är helt färdigbehandlad, består av en folierad spånskiva och är en stark och bra innervägg. Elitväggen sätts enkelt upp med dold infästning, utan synliga skruvar. När du väl satt den på plats, är det klart. Du behöver varken spackla, måla eller tapetsera! Den passar lika bra i offentliga miljöer, kontor och butiker, som i hemmet, garaget eller förrådet.

Kort om Elitväggen:
  • Enkel och snabb montering
  • Kräver ingen efterbearbetning
  • Perfekt för kontor, förråd, barnrum eller andra rum där du vill tålig vägg
  • Spånskivan ger dig en stark vägg
  • Prisvärd renovering
  • Praktiskt och prisvärd lösning
  • Klassiskt och snyggt resultat
  • Tålig


Våra produkter innehar ett antal certifikat och godkännanden. Läs mer!

Byggelit producerar idag spånskivor till bygg- och inredningsändamål med råvara från norrländska skogar. All produktion sker i Byggelits egen fabrik, som ligger i Lit, två mil norr om Östersund. Att tillverka en spånskiva är något av ett hantverk och omfattar många arbetsmoment vilka Byggelits personal hanterar med stor skicklighet. Byggelit har dessutom haft ett flertal patent på smarta lösningar som underlättar byggandet.

Mer om produkten Elitsortimentet

Elitsortimentet

Ett sortiment från Byggelit som förenklar byggandet och sparar tid med smarta lösningar, design och detaljer.

Elitsortimentet

Läs mer

Elittaket

Läs mer

Elittaket Light

Läs mer

Elitväggen

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...