• Byggelit Elitsortiment

Byggelit Elitsortiment

Välj ett smartare sätt att bygga

I Elitsortimentet har Byggelit samlat ett antal produkter som har utvecklats, testats och producerats för att underlätta för dig som ska renovera eller bygga nytt. Produkterna behöver till exempel inte efterbearbetas utan när de väl är monterade på plats så har du en färdig vägg eller färdigt tak.
Det gör att du spar tid och ger ett proffsigt jämt resultat.

Alla produkter inom Elitsortimentet är dessutom konstruerade med smarta lösningar som gör att du inte behöver lång erfarenhet för att själv genomföra monteringen.

Byggelit producerar idag spånskivor till bygg- och inredningsändamål med råvara från norrländska skogar. All produktion sker i Byggelits egen fabrik, som ligger i Lit, två mil norr om Östersund. Att tillverka en spånskiva är något av ett hantverk och omfattar många arbetsmoment vilka Byggelits personal hanterar med stor skicklighet. Byggelit har dessutom haft ett flertal patent på smarta lösningar som underlättar byggandet.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår