Brännare i mattsvart finish!

Datum: 17 Jan 2018

Vi har ofta fått frågan om vi kan tillverka brännare i en svart finish. Detta är något vi har tagit fasta på och under det senaste året har vi tittat på olika lösningar för detta. Vi är stolta över att kunna lansera brännarna Ci, Ci Wide samt Of Wide i denna nya coating som vi kallar ”Stealth Black”. Dessa är inte lackade utan ytbehandlade med en coating där tekniken vanligtvis används till av- gassytemet till exklusiva sportbilar. Passar med andra ord våra produkter perfekt!

Vi älskar looken på denna finish så håll utkik till våren då fler produkter kanske kommer i detta utförande!

Tillökning i Ecoflame familjen!

En annan fråga som ofta ställs av kunder som är nyfikna på att elda skorstensfritt är om det luktar. Vauni har sedan start alltid jobbat hårt på att kunna leverera ett bra spisbränsle där man vägt in egenskaper såsom effekt, brinntid, lukt, pris och inte minst att produkten är miljövänlig!

Vi är återigen stolta över att kunna presentera nästa generations bioetanol—Ecoflame Supreme! Fokus när vi tog fram detta spisbränsle var att skapa en produkt som inte lider av denatureringslukten som vissa kunder upplever som obehaglig (denaturering är alltså den lagstadgade kombination av ingredienser som ska göra spisbränslet otjänligt vid förtäring) . Detta har vi uppnått genom att höja ribban till vilken grad bioetanolen renas kombinerat med en alternativ denatureringslösning som inte avger lukt.

Skillnaden mellan Ecoflame Premium och Supreme förutom priset är att Premium är för kunden som vill ha stora intensiva lågor men kanske inte besväras av eventuell lukt efter släckning, Supreme brinner endast lugnare med orange låga men avger ingen lukt efter släckning.

Ecoflame Supreme finns att beställa som halvpall om 240 liter (20 kartonger)

Vid frågor, ring oss som vanligt på 031-722 79 30 eller skicka oss ett mejl på contact@vauni.com

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår