Boulder Rocks

Datum: 19 Jun 2019

Boulder rocks är en riktigt rolig utomhusaktivitet och ett fantastiskt inslag på skolgården, på lekplatsen eller i parken. Boulder rocks produceras i Sverige och tillverkas i glasfibercomposite på en stålstomme. Den grå ytan på klätterstenen står emot slitage på ett bra sätt och ger klättraren rätt friktion. Våra Boulder Rocks finns i tre olika storlekar och erbjuder en otroligt varierad klättring för alla åldrar.

Du kan kombinera Boulder Rocks i olika storlekar genom att välja något av våra färdiga kombinationspaket som finns i sex olika varianter. Med flera olika klätterstenar arrangerade tillsammans på skolgården eller på lekplatsen blir klättringen ännu roligare. En fantastisk utomhusaktivitet som kombinerar lek och träning!Boulder rock "liten"
Vår minsta klättersten är 1,65 m hög, och lämpar sig för de yngre barnen. Passar perfekt på förskolans skolgård. Denna Boulder Rock levereras färdigmonterad och behöver inte förankras, eftersom den är viktad med betong i botten.

Läs mer!


Boulder rock "mellan"
Vår mellersta klättersten är 2,45 m hög och passar både nybörjare och de lite äldre barnen. Även denna Boulder Rock levereras färdigmonterad och behöver inte förankras, eftersom den är viktad med betong i botten.

Läs mer!


Boulder rock "stor"
Vår största klättersten är 3,10 m hög, och lämpar sig för de lite äldre barnen och även alla klättersugna vuxna. Denna Boulder Rock levereras i två delar, en bottendel och en toppdel, som lätt monteras ihop.


Läs mer!

Referensprojekt från Tress Sport och Lek AB

Hundrastgård Höör

Hundrastgård Höör

Höör

Under sommaren 2022 satsade Höörs kommun på att bygga två nya rastgårdar för ...

WorkOut Arendal

WorkOut Arendal

Arendal

Passa på att utmana kollegan på utegymmet WorkOut.

Aktivitetspark på skola i Gråbo

Aktivitetspark på skola i Gråbo

Gråbo

Attraktiv aktivitetspark för alla åldrar.

Lekplats i bostadsområde i Mölnlycke

Lekplats i bostadsområde i Mölnlycke

Mölnlycke

Lekplatsen där barnen klättrar på väggarna.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår