Boulder Rocks

Datum: 19 Jun 2019

Boulder rocks är en riktigt rolig utomhusaktivitet och ett fantastiskt inslag på skolgården, på lekplatsen eller i parken. Boulder rocks produceras i Sverige och tillverkas i glasfibercomposite på en stålstomme. Den grå ytan på klätterstenen står emot slitage på ett bra sätt och ger klättraren rätt friktion. Våra Boulder Rocks finns i tre olika storlekar och erbjuder en otroligt varierad klättring för alla åldrar.

Du kan kombinera Boulder Rocks i olika storlekar genom att välja något av våra färdiga kombinationspaket som finns i sex olika varianter. Med flera olika klätterstenar arrangerade tillsammans på skolgården eller på lekplatsen blir klättringen ännu roligare. En fantastisk utomhusaktivitet som kombinerar lek och träning!Boulder rock "liten"
Vår minsta klättersten är 1,65 m hög, och lämpar sig för de yngre barnen. Passar perfekt på förskolans skolgård. Denna Boulder Rock levereras färdigmonterad och behöver inte förankras, eftersom den är viktad med betong i botten.

Läs mer!


Boulder rock "mellan"
Vår mellersta klättersten är 2,45 m hög och passar både nybörjare och de lite äldre barnen. Även denna Boulder Rock levereras färdigmonterad och behöver inte förankras, eftersom den är viktad med betong i botten.

Läs mer!


Boulder rock "stor"
Vår största klättersten är 3,10 m hög, och lämpar sig för de lite äldre barnen och även alla klättersugna vuxna. Denna Boulder Rock levereras i två delar, en bottendel och en toppdel, som lätt monteras ihop.


Läs mer!

Mer om produkten Klätterlek

Klätterlek

Klätterlek.

Boulder Rocks

Boulder Rocks

Produktöversikt

Läs mer

Klättergrepp

Klättergrepp

Produktöversikt

Läs mer

Klätterplattor

Klätterplattor

Produktöversikt

Läs mer

Tillbehör klätterlek

Ladda ner våra kataloger

Läs mer

Download Center

Download Center

Ladda ner CAD filer

Läs mer

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...