Belysningsstolpe i gjutjärn för Stad & Park

Datum: 2 Feb 2019

Kulturbelysning tillverkar utomhusbelysning avsedd för gamla stadsmiljöer och klassiska byggnader. Belysningsstolpe Örebro med dubbelarm i gjutjärn och lykthus Gamla stan i koppar tillverkad efter en gammal klassisk modell.

I vår kollektion Stad & Park kan vi tillhandahålla ett stort sortiment av äldre stadsstolpar. Alla hantverksmässigt tillverkade efter gamla modeller i gedigna material som gjutjärn och smide.

Vår kollektion består av merparten av Nordens stadstolpar och fasadarmaturer, godkända där antikvariska krav ställs. Vi har ett nära samarbete med såväl modelltillverkare, konstruktörer, gjuterier, smidesverkstäder samt plåt- och kopparslagare. Därför har vi även möjlighet att special tillverka nya modeller, då enligt beställares förlagor och i samband med projekt. Vi brinner för att bevara och förvalta våra vackra gamla stadskärnor med estetiskt formgivna armaturer i hållbara material för framtiden.

Varmt Välkomna in på vår hemsida och att kontakta oss för mer information och inspiration.

Mer om produkten Belysningsstolpar

Belysningsstolpar

Stolpar, Stegpinnar & Fundament.

Stolpar

Läs mer

Stegpinnar

Läs mer

Fundament

Läs mer

Prislista

Läs mer

Broschyrbeställning

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår