Belysningsarmaturer satta i system

Datum: 6 Dec 2011

Nu lanserar Itaab Trading AB ett helt nytt produktsortiment - Systemarmaturer. Den nya kategorin är en del i arbetet att fortsätta vara Sveriges bästa leverantör av undertak i metall.

Itaab Trading verkar i en miljö där förhållandet mellan belysning och innertak är viktigt. Därför har företaget nu arbetat fram ett nytt produktområde. Systemarmaturer är helt enkelt armaturer satta i system.

– Att välja innertak hos en leverantör och belysning hos en annan är det vanligaste tillvägagångssättet idag. Det blir lätt en långdragen och tidskrävande historia för att hitta armaturer som är lämpliga att integrera i olika tak. Och ofta resulterar det i ett svårmonterat jobb för hantverkaren. Det vill vi råda bot på, säger Erik Byström, vd på Itaab Tradig AB.

Tanken är att förenkla för företag, arkitekter, designers och montörer som jobbar med innertak att välja snygga, lättmonterade innertak med tillhörande belysning. Belysningen ska vara enkel att integrera och montera och uppfylla de design- och ljuskrav som finns.

– Vi ser ett tydligt behov på marknaden för ett heltäckande system där både belysning och innertak är optimerade och monteringsmässigt bra för varandra. Utvecklingen vill vi driva och vi ser en mycket stor utvecklingspotential inom området, fortsätter Erik Byström.

I spetsen för satsningen går Halo – en smart energisparande LED-armatur som integreras i vanliga kassettak eller fällbara system och C-Dot-armaturen som är speciellt framtagen för dolda kassettak. Sedan tidigare finns även armaturer med hög säkerhetsklass lämpliga för tuffa miljöer samt armaturer för kontor och ledningsstråk.

– Den nya produktkategorin kommer att stärka vår position som Sveriges bästa helhetsleverantör av innertak i metall, avslutar Erik Byström, vd för Itaab Trading AB.

För mer information klicka på bilden eller länken nedanför.

Mer om produkten Belysning

Belysning

Itaab, som historiskt har stor erfarenhet av egen armaturtillverkning, lanserar nu ett antal nya armaturer. Vi har kombinerat funktionella och estetiska krav med integration i färdiga undertakssystem.

Belysning - Alla produkter

Läs mer

Belysning Transparenta tak

Läs mer

Belysning för Rastertak

Läs mer

Belysning för Fällbara tak

Läs mer

Belysning för Kassettak

Läs mer

Belysning för Paneltak

Läs mer

Belysning för Robusta tak

Läs mer

Belysning för Övriga tak

Läs mer

Samtliga armaturer

Läs mer

LineConnect-down

Läs mer

SquareLED66 - Miljödeklaration

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår