ARCHITECT MEETS INNOVATIONS

Datum: 11 Mar 2019

Den internationella mässan Architect@Work arrangeras i Sverige för andra gången, onsdagen den 3 april och torsdagen den 4 april på Stockholmsmässan i Älvsjö. Mässan vänder sig till arkitekter, inredningsarkitekter, formgivare och branschfolk.

Architect@Work presenterar spännande samarbeten, utställningar och samtal. Ca 100 av Europas ledande leverantörer kommer att visa upp sina innovationer. Med sitt starka fokus på innovation är Architect@Work unik i sitt slag och helt olik alla andra branscharrangemang. Att detta event, som är helt skräddarsytt för inredningsarkitekter, arkitekter, formgivare och andra inom en väl avgränsad målgrupp, har blivit en sådan succé beror på flera viktiga faktorer:

På Architect@Work visar tillverkare och distributörer endast upp helt nya produkter. För att säkerställa att det bara är innovationer som ställs ut måste alla utställare få sina produkter godkända av en jury bestående av svenska arkitekter och inredare. Endast de mest nyskapande produkterna får visas på mässan. Detta garanterar att ett besök på Architect@Work är intressant ur ett nyhetsperspektiv. På eventet erbjuds seminarier i toppklass, där de allra senaste temana diskuteras. Evenemanget har alltid ett särskilt tema, och i utställningsområdet kan besökarna botanisera bland hundratals prover på nya material.

Mässan i sig har en intressant scenografi som tagits fram av den framstående arkitektgruppen Creative Fo(u)r. De traditionella utställningsgångarna har byggts upp som lounger och besökarna leds mellan de enhetligt designade montrarna. Detta skapar en optimal kontakt mellan utställare och besökare.

Registrera dig HÄR för gratis inträde på ARCHITECT@WORK Stockholm 2019.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår