Amroc cementbundna byggskivor

Datum: 3 Mar 2017

Moland Byggvaror erbjuder en spännande uppsättning av produktvarianter och möjligheter baserat på den robusta och starka byggskivan.

Amroc cementbundna byggskivor framställs av träfiber, portlandcement, mineraltillsatser och vatten. Skivorna tillverkas under högt tryck, efter lagring och härdning skärs de i önskade format. Skivorna är robusta, som är resultatet och kombinationen av träets elasticitet och seghet samt cementens styrka, beständighet och brandtekniska egenskaper.

Amroc tillverkas oslipad med cementgrå glatt yta i tjocklek från 8 – 40 mm, och användnings-möjligheterna är stora och varierade: Från beklädning av fasad till bollspelssäker beklädnad i sporthallar, industrianläggningar, skolor, konsertlokaler och i bulleravskärmningar.

Amroc finns också slipad, tjockleksjusterade för faner, laminat eller målning.

Önskas synlig trästruktur för dekorativ beklädnad kan man välja Amroc Rustikal som tillverkas i 4 färger.

Krävs det optimala golv beträffande ljudmässiga egenskaper finns Amroc golvskivor från 18 – 26 mm slipad med not & fjäder, både som vanlig golvskiva men också i Rustikal variant i lackerat utförande.

Äntligen finns Amroc Akustikprogram. Ett attraktivt alternativ som erbjuder en robust och rustik beklädnasskiva som bidrar till akustikregulering i sporthallar, shoppingmiljöer, eller där en unik skiva krävs. Fås i 12-16-18 mm med 4 perforeringsvarianter. Levereras som helskiva, eller i 600 x 600 mm och 600 x 1200 mm för montage i skensystem.

Önskas en robust, slagtålig och miljövänlig produkt med goda brandegenskaper är Amroc svaret!

Kolla in vårt breda sortiment genom att klicka här och beställ gratis varuprover via info@molandbyggvaror.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår