1

AMF TOPIQ®

Förstklassig effektivitet, ett varumärke från Knauf AMF: Mjuka mineralullsplattor.

Fleecebeklädda mineralullsplattor med färgad yta på både ovandel och samtliga kanter utgör grundegenskaperna för de mjuka stenullsplattorna från Knauf AMF TOPIQ®. Det utmärkande för produkterna är att de är lätta, enkla att hantera, slitstarka, har utmärkt fuktmotstånd och ljudabsorption.

Genom lanseringen av vårt mjuka produktsortiment stärker Knauf AMF sin position som en komplett systemlösningsleverantör av modulhängda, nedpendlade undertak. Funktionen och tekniken hos AMF TOPIQ® förstärker vårt anseende som en etablerad innovatör inom undertak, samtidigt som vi stärker vårt tillvägagångssätt för applikationsorienterade lösningar.

Teknologin för varumärket AMF TOPIQ® är baserad på takplattor av stenull med fleecebeklädnad på båda sidorna för mångsidigt användande vid skiftande rumskrav. Som standard består ytan av en fleecebeklädnad som på framsidan och kanterna är målad med en högkvalitativ färg. Produkterna i produktserien med de mjuka mineralullsplattorna utmärks i första hand av sin låga vikt, lättheten vid hantering, slittålighet och utomordentliga fuktmotstånd samt ljudabsorption.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår