Airmaster

Datum: 26 Mar 2018

Med Airmaster är det slut med långa kanaler till fördel för decentrala ventilationsanläggningar, som är installerade i de rum som ska ventileras. Varje anläggning monteras med direkt tillgång till frisk utomhusluft och ingen energi slösas på att transportera luften genom långa kanaler. Man behöver inte heller överväga brandspjäll när anläggningarna inte är anslutna till andra rum.

Utan kanalförning är en Airmaster väldigt lätt att projektera och installera, och hela byggprojektet blir lättare. Det är möjligt att renovera ett eller några få rum åt gången, utan att tömma hela byggningen. Byggningen kan användas under hela byggprojektet och i och med att man renoverar få lokaler i taget behöver man inte tänka på annan inkvartering.

Den grundläggande idén med Airmaster, var att utveckla ventilationsanläggningar som tog hänsyn till vårat beteende, behov, trivsel och hälsa, och samtidig vara energieffektiva. Dedikerad forskning och utveckling, och mera än 50 000 installationer har bevisat, att det lyckades. Airmaster ger ett bra inneklimat – luften i rummet byts ut med frisk utomhusluft, på det mest energibesparande sättet. Airmaster har marknadens lägsta energiförbruk på en hel ventilationslösning – bl.a. på grund av behovsstyrd ventilation, och inget energislöseri till transport av luften genom långa kanaler. Produktprogrammet är väldigt brett och omfattar lösningar för alla slags rum, och är nu installerade i skolor, daginstitutioner, kontor, caféer, hotell, gym etc.

Med central styrning via Airmaster Airlinq® Online, som är Airmasters cloud-baserade lösning, får man en samlad ventilationslösning, som både är lätt att administrera och energieffektiv.

Besök Airmasters monter (A 43:40) på Nordbygg och få ett snack om de speciella fördelar, vi kan erbjuda med våra decentrala ventilationslösningar.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår