• 50 år av hygieniska LAMI dörrar

50 år av hygieniska LAMI dörrar

LAMI dörrar är det bästa valet i miljöer där man ställer stora krav på dörrarnas vattenbeständighet, hållfasthet och livslängd samt beständighet mot starka tvätt- och desinficeringsmedel.

Sedan starten 1966 har vi tillverkat och utvecklat skräddarsydda LAMI glasfiberdörrar för olika miljöer.

Den formpressade foglösa LAMI dörren tillverkas av vattentät glasfiberarmerad polyester. LAMI dörren kan inte rosta, svälla, ruttna eller skeva. Dörren tål kontinuerligt kontakt med vatten och fukt. LAMI lämnar 25 års garanti mot vattenskador.

Dörrarna representerar funktionalitet och design i de mest krävande miljöer. I miljöer där hygien och vattenbeständighet är viktiga faktorer finns det möjlighet till en specialdesignad dörr.

LAMI dörrar lyfter stilen hos simhallar, badhus, sjukhus, laboratorier, storkök och livsmedelsindustri. Dessa är exempel på miljöer som kräver speciella egenskaper och design.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår