5 skäl att välja Konradssons projektsortiment

Datum: 20 Sep 2022

För att underlätta vardagen för dig som beställare, föreskrivare och entreprenör har vi tagit fram ett komplett och miljögodkänt projektsortiment. Här ger vi dig fem konkreta anledningar till varför du ska vända dig till oss i ditt nästa projekt.

Skräddarsytt sortiment
Projektsortimentet är ett komplett och noga utvalt keramiksortiment för projektmarknaden. I sortimentet finns basprodukter, ett brett kulörkoncept samt keramik med mer karaktär – både för hem och offentliga miljöer. I urvalet har vi tagit hänsyn till kvalitet, miljö, prisbild och estetik. Här finns kort och gott det du behöver.

Miljögodkänd keramik
Samtliga produkter i projektsortimentet ingår i Grönt Kakelval (GKV) vilket innebär att produkterna är godkända av Sveriges främsta miljöbedömningar – Basta, Byggvarubedömningen, Sunda Hus och Svanens Husproduktportal. Därmed kan du känna dig trygg i att du gör ett hållbart val som lever upp till de primära och mest efterfrågade miljökraven i Sverige.

Lagerhålls i Sverige
Alla produkter i projektsortimentet lagerförs i Sverige vilket medför flexibilitet, hög leveranssäkerhet och en trygghet för dig som beställare.

Behändiga provmappar
Keramik ska ses, kännas och upplevas. Därför har vi tagit fram åtta provmappar som presenterar hela projektsortimentet. Du får dina prover tydligt exponerat, praktiskt samlat i en provbox – nära till hands på din arbetsplats. Du kan givetvis också beställa separata kulörprover.

Professionell vägledning
Vid frågor och funderingar finns våra säljare alltid nära till hands. Du tilldelas en säljkontakt som finns behjälplig med dina frågor kring kakel och klinker till ditt projekt.

Verkar projektsortimentet vara ett intressant verktyg för dig?
Då ska du klicka på länken nedan eller kontakta Simon Blad, försäljningschef, så berättar vi mer.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med kakelvalet!

Mer om produkten Projektsortiment

Projektsortiment

Konradssons projektsortiment består av sex noga utvalda keramikserier samt två skräddarsydda koncept, ett heltäckande bostadskoncept samt ett kulörkoncept med 18 kulörer för golv och vägg. Projektsortimentet ingår i Grönt Kakelval (GKV) vilket innebär att samtliga artiklar är godkända av Basta, Byggvarubedömningen, Sunda Hus samt Svanens Husproduktportal.

Koncept: Kulörer för golv & vägg
Koncept: Bostad & fastighet
Serie: Cem

Serie: Cem

Produktöversikt

Läs mer

Serie: Chalon

Serie: Chalon

Produktöversikt

Läs mer

Serie: Kalk

Serie: Kalk

Produktöversikt

Läs mer

Serie: Marte

Serie: Marte

Produktöversikt

Läs mer

Serie: Retro IT

Serie: Retro IT

Produktöversikt

Läs mer

Serie: Solida

Serie: Solida

Produktöversikt

Läs mer

MONTERINGSINFORMATION
RENGÖRING
BYGGVARUDEKLARATION

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår