2 nya produkter i innovativ design och nya materialkombinationer

Datum: 11 Nov 2011

YOUR NEW PLAYGROUND


norament 926 crossline ÄR MER ÄN BARA ETT GOLV. DET ÄR ETT LEVANDE OCH INSPIRERANDE SAMSPEL MED STRUKTUR OCH FÄRG, LJUS OCH SKUGGA

PRODUKT
Den hantverks-liknande carving strukturen har utvecklats av den internationellt kända designern Lars Contzen. Den skapar ett rikt spektrum med hjälp av ljuset och skuggbildningen.

The world of colour har utvecklats exklusivt för nora systems i samarbete med designern Lars Contzen, och arkitektoniskt beprövade nora färger. Systematisk harmoni av färg, integrerar med produkter och material, inspirerar till ny och fascinerande interiördesign. norament 926 Crossline uppfyller som gummigolv förväntningar på höga säkerhetskrav, slitstyrka och ekonomisk bärkraft.

Läs och se mera av produkten HÄR:
norament926 crossline

THE PERFECT FUSION


noraplan unita FÖRENAR TVÅ HELT OLIKA MATERIAL FÖR ATT SKAPA EN INNOVATIV NATURLIG HÄNDELSE MED FASCINERANDE EGENSKAPER OCH DESIGN MÖJLIGHETER

PRODUKT
Granit splittret reflekterar ljus i alla dess många fasetter. Detta förvandlar golvet till en levande del av arkitekturen.

Gummi som basmaterial innehåller de beprövade funktionella nora egenskaperna: extremt slitstarkt, ergonomiskt att gå och stå på, absorberar buller och kan installeras utan fogar och är miljövänligt. Den unika kombinationen av material med permanent elastiskt gummi och små granit splitter skapar en ren och naturlig design.

Läs och se mera av produkten HÄR:
noraplan unita

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår