Utrustning för sjukhus

Utrustning för sjukhus

Utrustning för sjukhus

Effektivt och ekonomiskt. När det handlar om människors hälsa måste allt gå snabbt och smidigt. ZARGES hjälper sjukhus och andra vårdinrättningar att säkerställa högsta kvalitet och kontinuerlig försörjning. ZARGES produkter och lösningar hjälper effektivt till att koordinera logistiken i det komplexa systemet av talrika processer och strukturer som präglar områdena personal, vård och materialflöde. För medicinska tjänster av högsta kvalitet som ger optimal lönsamhet.

För ZARGES står människan alltid i centrum. Produkter och lösningar från ZARGES ska underlätta för vårdpersonalen att koncentrera sig på sina kärnuppgifter. ZARGES Medical står för genomgående logistiklösningar för förbrukningsvaror och annat gods inom vården. Rådgivning, organisering, utrustning och service från en och samma leverantör. Vårt mål är att stödja vårdpersonalen i deras dagliga arbete på ett så effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Förvaringssystem och försörjningskedjor
Grunden för en effektiv och transparent logistik är ett effektivt leveransförlopp. ZARGES produkter stöder ett genomgående materialflöde från materialefterfrågan till förbrukningsställe. Vi erbjuder heltäckande försörjningskedjor enligt ISO-standard med moduler, modulmöbler, hyllor och lämpliga tillbehör. Med det kompletta förvaringssystemet från ZARGES förvaras alla medicinska förbrukningsartiklar och apoteksvaror platsbesparande och lättåtkomligt enligt hög hygienisk standard.

MPO vårdvagnar
Produkter som underlättar avdelningsinterna processer och mobil lagerhållning inom behandling, medicinhantering, ronder, provtagning och anestesi. Det ställs höga krav på omvårdnads-, stations- och rondvagnar inom vården. De modulära vård- och försörjningsvagnarna från ZARGES kan anpassas helt till kundens individuella önskemål och krav för att vara optimalt utrustade för olika användningsområden. Modulsystemet med få grundkomponenter gör det möjligt att utforma många varianter med en funktion och design som uppfyller specifika behov och krav. Tack vare sin obegränsade mobilitet kan samtliga MPO-modeller alltid användas flexibelt: exempelvis som vård- och stickvagnar, medicinvagnar eller mobila datorarbetsplatser.

Sjukhuslogistik
En smidig lösning som erbjuder skyddad, säker och hygienisk förvaring och smidig transport av tvätt, medicin samt förbrukningsvaror och återanvändningsbart gods. ZARGES erbjuder vagnar för skyddade transporter av textilier och andra förnödenheter. Olika utföranden och flexibla tillbehör gör ZARGES vagnar till mångsidiga medhjälpare. För särskilda användningsområden kan konstruktionen specialanpassas.

Modulsystem

Modulsystem

Produktöversikt

Läs mer

Hyllsystem

Hyllsystem

Produktöversikt

Läs mer

Mobil organisation

Mobil organisation

Produktöversikt

Läs mer

Transport

Transport

Produktöversikt

Läs mer

Försörjning och avfallshantering
Tillbehör

Tillbehör

Produktöversikt

Läs mer

Relaterade produkter

Fasadstegar

Fasadstegar

Fasta fasadstegar och stegsystem för fastigheter och industrianläggningar Ti...


Trappor och plattformar

Trappor och plattformar

Säkert tillträde till maskiner och byggnader. I verkstäder, fabriker och hall...


Zarges Creaxess

Zarges Creaxess

Skräddarsydda lösningar utan extra kostnad! Med hjälp av webbverktyget Creaxe...


Rullbar plattform

Rullbar plattform

Perfekt lämpade för tidskrävande arbeten, även med verktyg Under tidskrävand...


Nyheter från Zarges AB

Zarges planeringsverktyg för fasadstegar

Zarges planeringsverktyg för fasadstegar

Planera enkelt din fasadstege online!

Zarges nylanserade planeringsverktyg för fasadstegar

Zarges nylanserade planeringsverktyg för fasadstegar

Bygg din fasta stege för underhåll eller utrymning på byggnader eller för åtk...

Säkert i trafiken under vintern

Säkert i trafiken under vintern

ZARGES presenterar underhållsplattformar för lastbilar.

Nyhet! Bra Arbetsmiljöval

Nyhet! Bra Arbetsmiljöval

Stege även för utomhusbruk!

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår