Hållbar uteplats med minimalt underhåll

Med Thompson’s One Coat Water Seal kan tiden för underhåll av uteplatsen reduceras betydligt. En enda strykning långtidsförseglar och skyddar trallvirket och väljer man att efter ett år stryka en andra gång håller skyddet i upp till tio år.

One Coat Water Seal är sedan 1996 originalet bland kiselemulsionsprodukterna på den svenska marknaden. Det stärker ytan, motverkar sprickor och stickor samt avvisar smuts och vatten. Behandlingen skyddar även mot grönalger och mögel och träet blir rent, ljust silvergrått och får en naturligt vacker lyster. Ytan blir också jämnare och lenare att gå barfota på.

Med endast ett minimalt mått av underhåll ger alltså One Coat Water Seal en behaglig uteplats som håller i längden. Produkten finns att köpa i välsorterade Bygg och färghandlare.

M&P Paint & Coatings AB är idag Sveriges ledande återförsäljare av specialprodukter inom färg, lack, spackel, rengöring och måleriverktyg. Fokus ligger på användarvänlighet och perfekta slutresultat och bland slutkunderna finns både professionella och hemmafixare.

För ytterligare information, kontakta: Peter Ljungqvist, M&P Paint & Coatings AB
Tel: 031 -773 80 71, E-post: info@mmpc.se

Dokumentation
 • Impregnering med UV-skydd Impregnering med UV-skydd

  Thompson’s Impregnering med UV-skydd ger ett maximalt skydd i EN strykning.

  Öppna länk
 • Ronseal Decking Protector Ronseal Decking Protector

  Ronseal Decking Protector ger trädäck ett överlägset skydd mot väder och vind.

  Öppna länk
 • Heavy Duty Deck Cleaner Heavy Duty Deck Cleaner

  Thompson’s Heavy Duty Deck Cleaner är speciellt framtagen för att ta bort träolja och halvtäckande lasyrer från trädäck och allt trä utomhus.

  Öppna länk
 • House Wash House Wash

  Koncentrat är ett snabbt och enkelt sätt att rengöra målat, laserat eller obehandlat trä, tegel, aluminium, betong, puts och plastkomposit på ytor utomhus.

  Öppna länk