• Weber kajbetong står emot i tuffa miljöer

Weber kajbetong står emot i tuffa miljöer

För konstruktioner som utsätts för hög belastning i tuffa miljöer, nu gör weber kajbetong comeback!

Vi vill slå ett slag för en nygammal produkt i vårt sortiment, weber kajbetong. Betongen är speciellt framtagen för att användas i miljöer utsatta för klorider och frost och den har väldigt hög vattentäthet. Speciellt bra är den som utfyllnads- och avjämningsbetong till lastkajer, hamnkonstruktioner och vattenkraftdammar. Produkten är pumpbar och läggs i skikttjocklekar från 30 mm och uppåt.

”– Just nu finns ett stort behov av reparation och underhåll av hamnar och kajer runt om i landet, säger Martin Carlsson produktchef Betong, Weber.
”– Eftersom weber kajbetong lämpar sig mycket väl att använda vid renovering av konstruktioner där beständighet från klorid- och frostangrepp är av högsta prioritet ser vi att den här produkten behövs”. ”Vi låter den därför göra comeback i vårt sortiment”.

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår