Washino tvättrännor för barn

Datum: 16 Okt 2019

Handfat / Tvättplats / Vattenlekplats för förskolor, lekplatser, lekland och liknande.

Mjuka rundade former minimerar skaderisk. Vågformen gör att det är lättare att nå fram till blandaren, samtidigt som djupare form mellan blandarna ger utrymme för lek. En stående utloppspip gör att man kan fylla upp med vatten för lek. I Washino-Step med sin inbyggda höjdskillnad mellan hoarna, har barnen även möjlighet att skapa vattenfall.

Washino är tillverkad i Minarit®, ett varumärke för ett material framtaget för sanitetsprodukter. Minarit® är ett stabilt material med 80% naturliga mineraler och 20% polyesterharts. Produkterna gjuts och har inget lim eller fogar. Materialet beläggs sedan med en gelcoat för ett porfri och glansig yta. Slutprodukten påminner om porslin till utseendet men är slagtåligt.

Mer om produkten Tvättrännor

Tvättrännor

Washino tvättrännor för barn är det idealiska handfatet, tvättplatsen och vattenlekplatsen på förskolor, lekplatser, lekland och liknande. Mjuka rundade former minimerar skaderisk. Vågformen gör att det är lättare att nå fram till blandaren, samtidigt som djupare form mellan blandarna ger utrymme för lek.

Washino

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår