Vintern och kylan står för dörren och snart är det JULAFTON

Datum: 22 Nov 2016

Då kan det vara mysigt med en brasa hemma. Tänk på att beställa i god tid så hinner ni få hem er Vauni lagom till julmyset.

Hur det fungerar
Eldstäderna drivs av ren, flytande denaturerad etanol. Till skillnad från traditionella eldstadskonstruktioner behövs ingen skorsten eftersom förbränningen endast avger små mängder koldioxid och vattenånga. De kan placeras fritt i rummet och enkelt flyttas runt vid behov. Läs mer!

Design
Vaunis deisgnfilosofi utgår från brukarens emotionella behov av eld. Mycket omsorg är nedlagt för att göra produkterna flexibla och attraktiva för personer med skiftande krav, smak och levnadsförhållande. Höga krav ställs på kvalitet och kaminerna tillverkas i Sverige. Läs mer!

FAQ
Här finner du vanliga frågor som ställts gällande Vaunis produkter. Läs mer!

Spisbränsle
Vaunis produkter drivs av ren flytande etanol, vilket säljs under olika handelsnamn på bensinstationer, byggvaruhus, mataffärer och internet. Vi rekommenderar primärt Vauni Eco Flame vilket är ett doftneutralt, optimerat spisbränsle för alla typer av skorstensfria spisar och etanolbrännare. Läs mer!

Vauni AB är ett svenskt företag som designar, utvecklar, producerar samt distribuerar skorstensfria etanoldrivna kaminer och förbränningssystem. All utveckling och produktion sker i Sverige, vilket garanterar hög kvalitet och etiska arbetsförhållanden.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår